•  

    Demo
  •  

    Demo
  •  

    Demo
DemoDemo

Podjetje z več kot 40 letno tradicijo

Avtotapetništvo Kopač je podjetje z dolgoletno tradicijo, svojim kupcem pa nudi pestro paleto vrhunsko izdelanih proizvodov. Podjetje sta leta 1966 ustanovila zakonca Miha in Marjeta Kopač. Sprva sta se ukvarjala le z izdelavo tapetniških storitev, ki so poskrbele za večje udobje in lepši videz, predvsem takrat skromno opremljenih avtomobilov.

Kasneje sta uspešna in podjetna zakonca navezala stike v nekaterih slovenskih podjetjih kot so Letališče Ljubljana, Avtotehna Ljubljana in Elan. Dragocene izkušnje in znanje, ki sta jih nabirala več let, sta prenesla na svojega sina Mihaela mlajšega. Po upokojitvi zakoncev je vodenje podjetja prevzel njun sin in nadaljeval s tradicijo vrhunske izdelave tapetniških proizvodov.

Družinska tradicija pod taktirko Mihaela mlajšega se v podjetju Avtotapetništvo Kopač nadaljuje že tretjo generacijo, saj je pred kratkim z novimi idejami ponudbo podjetja osvežil Gregor, sin Mihaela mlajšega. Natančnost, kreativnost in prizadevnost za kakovostno izdelavo proizvodov, so gonilna sila za uspešno nadaljevanje tapetniškega podjetja.